Buschhoff – техніка для корму та успіху

Галузь сільського господарства не стоїть на місці і постійно розвивається. Щорічно створюється безліч можливостей для спрощення роботи фермерів та збільшення прибутку господарства. Перш за все, це винаходи та патенти у галузі автоматизації та роботизації.

Українські підприємства йдуть в ногу з часом, та разом з тим, залишається багато таких, які досі працюють із застарілими технологіями і користуються технікою, яка давно себе віджила. На це є ряд причин.

Перш за все – це вартість сучасного обладнання. Автоматизоване обладнання значно дорожче в порівнянні з менш сучасними агрегатами. Друга причина – це недовіра і страх ризику. І третя – не достатня обізнаність. Технологій і варіантів багато, проте не так легко підібрати найоптимальніші для свого господарства. Та в цьому вам з радістю допоможуть спеціалісти компанії Buschhoff.

Buschhoff – це перша компанія в Європі, яка запропонувала повністю автоматизовану установку для комбікормового виробництва. Ця новинка була запатентована. Завдяки повній автоматизації домашні комбікормові заводи Buschhoff дуже поширені на Заході та за останнє десятиліття здобули прихильність українських фермерів. Спеціалісти переконані, що повна автоматизація кормовиробництва має ряд важливих переваг.

Основні переваги автоматизації кормовиробництва:

1. Енергоефективність. Німецькі фахівці раціонально розміщують обладнання для подрібнення, змішування, зберігання та транспортування у приміщенні. Все обладнання розробляється за європейськими вимогами, завдяки чому витрати на електроенергію також мінімальні. Для виробництва 1 т комбікорму всередньому необхідно 7 – 8 кВт.
  2. Використання власної сировини. Регіональні постачальники комбікорму не завжди ставляться з відповідальністю до якості сировини та вихідного продукту. Тому бути впевненими ви можете лише у складі власного комбікорму.
  3. Відсутність людського фактору. На виробництві завжди виникають проблеми, пов’язані з людським фактором, тому найголовнішою перевагою у користуванні автоматизованим комбікормовим заводом є їх відсутність. Всією установкою керує лише один оператор заводу.
  4. Точність рецепту. В установках Buschhoff подача компонентів на подрібнення та змішування подається автоматично, відповідно до рецепту, з точністю змішування 1:100.000. Таким чином, до тварини потрапляють необхідні мінерали та вітаміни.
  5. Витрати на оплату праці. Використовуючи автоматизовану установку, такі витрати зменшуються в рази, адже завантаження, подрібнення, змішування і вивантаження здійснюється автоматично. Оператору необхідно лише обрати рецепт.
  6. Втрати комбікорму. Навіть мінімальні втрати комбікорму можуть завдати значних збитків. Для того, щоб попередити такі ризики, на автоматизованих установках використовуються надточні ваги. Дані ж за робочу зміну автоматично передаються до бухгалтерії.
  7. Контакт готового продукту з людиною. Гігієна виробництва комбікорму дуже важлива, тому в установках Buschhoff будь-які транспортування чи то компонентів, чи то готового комбікорму здійснюються за допомогою спеціальних шнеків і транспортерів. Зберігається ж комбікорм в герметичних силосних баштах та вивантажується автоматично. Тож, якщо ви прийняли рішення збудувати власний комбікормовий завод, варто звернутися до професіоналів, які втілять Ваш задум в життя з максимальною вигодою для Вас. Для того, щоб завод функціонував безперебійно, потрібно приділити увагу всім, навіть найменшим, деталям. Діяльність компанії Buschhoff грунтується на принципах довготривалого партнерства, тому спеціалісти супроводжують клієнта від найперших етапів проектування і до сервісного обслуговування.

Одним із найголовніших етапів створення заводу є монтаж обладнання. Установка з виробництва комбікорму – це складний механізм, проте його монтаж здійснюється за принципом конструктора. Для прикладу, домашній комбікормовий завод потужністю 2 т/год можна змонтувати всього за один місяць. Після того, як завод змонтовано, розпочинаються пусконалагоджувальні роботи. Цей процес, разом з навчанням оператора, займає лише декілька днів. Ще 12 місяців після введення в експлуатацію завод знаходиться на гарантійному обслуговуванні. Сервісна команда регулярно здійснює контроль технічного стану установки, проводить необхідні профілактичні заходи. Окрім цього, обов’язково здійснюється автоматичний контроль справності установки через Інтернет. Незначні сервісні неполадки можна виправити напряму з заводу-виробника у Німеччині. Такий підхід дає змогу своєчасно виявити будь-яку неполадку ще до того, як вона вплине на роботу установки. Досвід сервісної команди підтверджує, що вчасно проведена діагностика може попередити виникнення навіть найскладніших неполадок і якісно усунути їх.

Будь-яка, навіть найбільш автоматизована установка, потребує контролю та дбайливого догляду. Тож, обираючи обладнання для свого комбікормового заводу, варто звертати увагу на всі деталі, починаючи від технології та закінчуючи якістю сервісу і обслуговування.

Багаторічний досвід Buschhoff – лідера з виробництва обладнання для корму, допоможе вам виготовляти корм, який відповідає новітнім досягненням науки і техніки.